1st Buffered Earnings Nuffnang

Salam...Selamat pagi...




Pagi Ni saja2 la aku buka akaun Nuffnang...tup...tup...tengok dalam earning ada tulis buffered earning campaign..Memang syok tak tersangka la...Rasa cam nak gitaw satu dunia saja...Akhirnya Nuffnang telah bagi kat Afif first buffered earning yang ditunggu-tunggu selama nie...
Terima kasih kepada pembaca blog nie yang sentiasa ikuti entri-entri terbaru ( tu pon kalau ada ler :P)...




Ni screenshot dia:


Finally, Afif nak ucap bebanyak terima kasih dekat Nuffnang sebab dah bagi Buffered Earning...

{ 11 comments.. read them below or add one }

Sharif Dez Sharif Dez June 27, 2011
Dah dapat pun. Harap teruskan berbelog. Tahniah.

blog sharifdez
dya mohamad dya mohamad June 27, 2011
bestnya.tahniah.leh blanje org kg tgok wayang.heheh

jom baca
http://dyapunyabelog.blogspot.com/2011/06/percaya-takbest-gila-pakai-tudung.html?showComment=1309148052796#c8368199074999120741
iPai iPai June 27, 2011
macam mane muh buat .. aku tak pernah dapat lagi pon ... T_T
Famili Ceria Famili Ceria June 27, 2011
thanx semua...
dya mohamad-buleh saja nak belanja..tp kna tunggu bg masyuk lagi la...
iPai-ntah lah ...aku pun x tau...tp mgkin kna update slalu kot...
~syue syada~ ~syue syada~ June 27, 2011
uwaaaaaa

T___T

nak jugak BE

huhuhuhu

bestlah dia kan...

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.