SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI ...




Asslamualaikum,salam ceria, dan selamat pagi....tetiba hari ni terasa nak join segmen drama kreatif bersama abg BEN.....Aku nak pilih FAST AND FURIOUS 5 : FAST 5 dan nak pilih watak Brian O'Connor...Sebabnya knapa??Haa...sebab seronok tgok dia bwk keta laju2....pastu siap bleh drift lagik...dekat jalan raya plak tue....haha... ^_^

Ok....sesapa yg nak join tu bleh la klik Abg Ben kt atas tue...

{ 7 comments.. read them below or add one }

sue sue May 24, 2011
blogwalking dr segmen mrBen
shopping2u shopping2u May 24, 2011
ha.. kena tag kat sini
http://www.my-shopping2u.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-rekaan-blogger.html
fRaMe+LenSeS fRaMe+LenSeS May 24, 2011
Aiii.. Nadh baru selesaikan cita Pirate + Nur kasih. Kamu salah satu wataknya. Nt jemput la baca ya,. kalau rajin la.. :D

Nadh kata Pirates + Nur Kasih The Movie
shopping2u shopping2u May 24, 2011
http://www.my-shopping2u.com/2011/05/roti-canai-telur-satu.html
yerk..ada najis dlm roti canai!
::Mastura Zakaria:: ::Mastura Zakaria:: May 24, 2011
ada watak untuk famili ceria

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html
ain dzaya ain dzaya May 25, 2011
bangg!! bole jadi artiss dah cenggini!!

Anda sangat dialu-alukan untuk komen di blog ini.